Despre noi

DEKOFLEX IND este o companie cu actionari si capital romanesc, avand o experienta in piata incepand cu anul 1995. Am fost de la inceput orientati pe ceea ce inseamna productie (la inceput pe sisteme de umbrire si protectie solara), iar de-a lungul timpului, activitatea noastra s-a rafinat si am ajunsa sa devenim dealeri pentru Hörmann, cu tot ce inseamna produsele acestei companii de top.


Hörmann este cel mai mare si important producator de porti, usi, tocuri si sisteme de actionare, fiind furnizorul numarul 1 din Europa pe piata de profil, inovatia, garantia calitatii dar si orientarea catre client fiind printre cele mai importante recomandari si obiective. Firma si-a inceput activitatea in urma cu 60 de ani, avand un start up in fabricarea industriala unei usi basculante pentru garaj, si anume usa Berry. Prin anii 60, aceasta a venit pe piata cu usi sectionale de garaj si usi pentru constructii industriale si de productie, menite sa economiseasca spatiul prin sistemul lor de ridicare pe verticala. Prin urmare, firma a inregistrat o evolutie si o dezvoltare a furnizarii si fabricarii unei game largi de produse inovatoare, inca de la faza incipienta a venirii pe piata.


Asadar, printre produsele inscrise in catalogul nostru, pe langa modelele clasice, se regasesc o varietate de usi tip rulou, usi armonice, culisante antifoc si usi rapide, usi impotriva incendiilor dar si antifum, usi pentru intrarea in locuinte cat si usi interioare, copertine si tocuri, dar si sisteme de incarcarcare si sisteme de actionare pentru usi si tablouri de comanda.


Dezvoltare la nivel international
Lider pe piata ofertantilor de usi si porti, compania noastra care dateaza inca din anul 1935, s-a facut cunoscuta prin inovatie si garantia calitatii. De la fondarea companiei si pana acum s-au fabricat si s-au distribuit, pe plan mondial, un numar de peste 15 milioane de usi. Astfel, in cele 26 de fabrici de profil din Europa, America de Nord si Asia stau 6000 de angajati sa produca si sa dezvolte porti, usi, tocuri si sisteme de actionare de o calitate superioara, atat pentru imobile private cat si pentru cele comerciale.


Locaţii de producţie ale Grupului Hörmann

Afaceri Locație
Hörmann KG Amshausen Germania
Hörmann KG Antriebstechnik Germania
Hörmann KG Brandis Germania
Hörmann KG Brockhagen Germania
Hörmann KG Dissen Germania
Hörmann KG Eckelhausen Germania
Hörmann KG Freisen Germania
Hörmann KG Ichtershausen Germania
Hörmann KG Werne Germania
ALUKON KG, Konradsreuth Germania
Seuster KG, Lüdenscheid Germania
Berner Torantriebe KG, Rottenburg Germania
HUGA Hubert Gaisendrees KG, Gütersloh Germania
Schörghuber Spezialtüren KG, Ampfing Germania
Hörmann Alkmaar B.V. Olanda
Hörmann Genk NV Belgia
Hörmann Legnica Sp. zo.o Polonia
Hörmann Oensingen AG Elveția
Tortec Brandschutztor GmbH, Wolfsegg Austria
Garador Ltd., Yeovil UK
IG Doors Ltd., Cwmbran UK
Tubauto SAS, Sens Franţa
Hörmann Flexon LLC, Burgettstown, PA SUA
Hörmann LLC, Montgomery, IL SUA
Northwest Door Inc., Puyallup, WA SUA
Shakti Hormann Ltd., Karkhana, Secunderabad India
Hörmann Beijing Door Production Co. Ltd. China
Hörmann Tianjin Door Production Co. Ltd. China